Ut på tur, igjen.

image En liten opplysning om været i dag, slik ser det ut her i dag.

Dette med å reise du, det er noe av det beste en ekte Husgudinne kan finne på! Tenk å få fylle på med inntrykk og gode minner, nye smaksopplevelser og inspirasjon både innen interiør og matlaging, og sist, men ikke minst; En masse nye bilder.

Jeg og Husguden er veldig opptatt av dette «Å leve livet sammen» Det vil si at vi bygger opp «minnebanken» vår i felleskap.

En dag i en ferie, sto vi to sammens med gode venner i Champagne i Frankrike. Turen dit gikk fra Nord-Norge med bil og vogn og gikk til Frankrike. Når du da står i samme spor å ser at gulvet er en perfekt gressplen, at Chesterfiel møblene er laget av plast, sølvbestikket er av plast, og det samme er krystallet laget av. Maten er helgrillet indrefileét, med Hasselbakk poterer og ellers alt man kan tenke seg av tilbehør.

Et slikt minne bør deles med hverandre, slik at når vi en gang sitter der, i alderdommen, kan man se på hverandre, hente opp minnet fra banken, og dele det på nytt.

GOOOOOD HELG!!