Winter wonderland.

image

Når man våkner om morgenen til dette, da vet man at julen er i anmarsj! De siste ukene har vært mørk og dyster siden snøen ikke har vist seg, og mørketiden er på tur mot sitt mørkeste. Om en måned snur sola, så nå går vi inn i den desidert mørkeste tia i året.

Jeg sitter ofte å filosoferer litt over dette med mørket, om det er godt eller vondt? Det finnes jo så mange typer mørke; det finnes lune varme kvelder inne, med varme i peisen og stearinlys tent, så har du de mørke, kalde nettene, hvor det kjennes ut som om man aldri skal finne veien inn i varmen igjen og så har vi det mørket som finnes inni oss, i større eller mindre grad.

Har vi bestandig mulighet til å velge om mørket er vondt eller godt? Tja, ikke egentlig, men vi kan forsøke.

Her hos meg er det godt å varmt, og ute lyser snøen opp slik at lyset nesten er øredøvende, og forventningene til dagen er stor, mitt skjønne lille barnebarn og mi eiegoe datter kommer straks på besøk 😃

Ha en finfin lørdag, og nyt dagen og lyset, så kan mørket hvile en stund 😊