Innvandring eller migrering?

image

Hva i alle dager skal vi gjøre?

Jeg er av den oppfatning at vi MÅ hjelpe flyktningene, men hvem er flyktninger?

Jeg ser bilder av pent kledde mennesker med mobil telefon i hånden og synes enda mer synd på dem, og kjenner redselen for egen sikkerhet vokser. Dette er helt vanlige mennesker, med helt vanlige liv, som plutselig står ovenfor en situasjon som tvinger dem på flukt.

Er vi snart i krig selv? Hvor skal vi dra? Satse på at Sverige skal holde seg nøytral?

Når dette er sagt, så må vi se realiteten i øynene, det kommer mange inn i Norge om dagen som ikke har noe her å gjøre. Disse krever, (og har samme) rettigheter på lik linje med de som virkelig trenger det, da Norge er et hjelpsomt og humant land. De som ikke har samme behov ødelegger de økonomiske tilltakene for alle.

Vi må finne en mulighet til å skille kvinten fra hveten på.

Dette kan ikke fortsette. Vi kan ikke fortsette å ta vare på mennesker som er skurker og vandaler.

Kjære alle dere som har en mulighet til å finne ut av dette, finn det ut fort!