Skjitvær.

Tenk hvilke kontraster vi har! Nå har vi nettopp hatt et fantastisk vintervær, men i dag regner det i bøtter og spann!

image

Ja, ja, vi kan jo flytte til Rivieraen om vi vil, den Franske, bare vi som stopper oss, ja og kanskje pengene…

Det er så gøy å se at dere besøker bloggen min! Legg gjerne inn kommentarer,  riktig så gøy med besøk både fra USA og Spania og selvsagt Norge  😀

Jeg sitter her å filosoferer over livet…vi har jo bare dette ene, så hvordan kan vi bruke det best, få det beste, og meste ut av det? Jeg synes den er litt forslitt den der «Vær i deg selv, så er livet ditt rikt» jeg tror ikke akkurat det nytter, jeg tror vi må jobbe litt mer for det.

Jeg tror man må presse seg selv litt, begynne med dørstokkmila, og deretter inn over en annen dørstokk, våge å tørre. Den dørstokken man skal til, og over, kan jo befinne seg på Rivieraen, den Franske, for alt jeg vet.

Eller kanskje man må begynne inni seg selv, ikke utsette, for plutselig kommer «Ikke visste jeg at dette var livet, disse dagene som kom og gikk…» Kanskje vi må bli flinkere til å gjøre, ikke bare ønske?

Ja, ja, akkurat nå holder det å konstatere at kaffekoppen er tom, og at brøddeigen ikke setter seg selv.

image

Håper dagen er goooood 😃